Az Ön kosara üres!
Üdvözöljük, lépjen be fiókjába vagy regisztráljon egyet.

Szállítási információk

Kiszállítás díjaink automatikusan hozzá adódnak a renszerünkben megrendelt tételek áraihoz.

A kiszállítás GLS futárszolgálattal történik.

 

Érdeklődni az fustcso@ferromagic.hu címen lehet.

Fenntartjuk a jogot, hogy a szállítási díjat a szállítás megkezdése előtt ügyfeleinktől elkérjük.

Szállítási Határidő: 3-6 munkanap.. Amennyiben egy megrendelésen különböző szállítási határidejű árucikkek vannak, akkor a hosszabb szállítási határidő az irányadó. Az esetleges szállítási késedelem, vagy a megrendelés teljes meghiúsulása esetén a kifizetett összeget Vevőnek visszatérítjük, de a füstcső webáruházat kártérítési kötelezettség nem terheli.

Áru átvétele: A küldemény tartalmát és épségét hiánytalan teljesítés esetén Vevő az Átvételi Elismervény-en aláírja. Ezt követően hiányosságokra vonatkozó reklamációkat nem áll módunkban elfogadni.

Kiszállítási Szabályok: A Szállító vagy Kézbesítő a Termék(ek)et a megadott címre szállítja . Rakodási hatásköre (baleseti biztosítási szabályok miatt) kizárólag és közvetlenül a gépjármű rakodónyílása mögötti részre lepakolásig terjed. Kérjük számítsanak erre, és szervezzenek segítséget az áru kézzel történő mozgatására az ingatlanon belül.

Meghiúsult Áruátvétel: Ha a Vevő az egyeztetett kiszállítás időpontjában nem tartózkodik otthon, vagy az áru elhelyezését nem tudja biztosítani és így az árut vissza kell szállítani, abban az esetben az ismételt kiszállítás költsége a Vevőt terheli.

Back to Top